Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: render output in red blue and green.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    mumbai
    Posts
    20

    Name
    red robin
    Forum Username
    redrobinrobinhood

    India

    Default render output in red blue and green.

    my vray render throws red, blue and green colour renders, I have spent one whole day checking and cross checking each setting but to no vail. pls help. and thanks in advance
    small.jpg

  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Delhi
    Posts
    94

    Name
    Abhay Singh
    Forum Username
    abhaysingh

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    looks like object id pass...
    can you upload a small part of the geometry (in max file)?? we can have a look.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Delhi
    Posts
    94

    Name
    Abhay Singh
    Forum Username
    abhaysingh

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    Just reset vray.
    Go to render dialog box.
    At the bottom of Common tab,in "Assign Renderer", change Vray to scanline then switch back to vray.Now, just press render and tell me if vray is rendering fine.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Delhi
    Posts
    94

    Name
    Abhay Singh
    Forum Username
    abhaysingh

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    and if that doesn't help you then please assign override material(Global switches) and render your scene.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    mumbai
    Posts
    20

    Name
    red robin
    Forum Username
    redrobinrobinhood

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    first my apologies i had mistakenly uploaded the wrong file.
    secondly i did exactly as you sais and it rendered fine problem solved Thanks a lot sir
    but i still want to know what went wrong the first time curiosity sakes!!.
    So i am uploading the preview of the problematic file pls have a look

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    mumbai
    Posts
    20

    Name
    red robin
    Forum Username
    redrobinrobinhood

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    problem file
    Attached Files

  7. #7
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Delhi
    Posts
    94

    Name
    Abhay Singh
    Forum Username
    abhaysingh

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    Glad it solved your problem...
    Let me check your file again.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Delhi
    Posts
    94

    Name
    Abhay Singh
    Forum Username
    abhaysingh

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    By the time you can match your old vray settings with the default.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    mumbai
    Posts
    20

    Name
    red robin
    Forum Username
    redrobinrobinhood

    India

    Default Re: render output in red blue and green.

    I had matched each and every setting of the problematic file with the file that rendered fine starting from vray frame buffer, vray image sampler, vray adaptive image sampler, vray colour mapping,vray indirect illumination , vray light cache and all the vray settings but couldnt find any difference, even tried different filter types for colour mapping but all in vain, jus cant get to why is it rendering red blue and green

    but i havent matched with the default settings so now i will try and match those.
    Last edited by redrobinrobinhood; October 8th, 2012 at 07:04 AM.

  10. #10
    Senior Member salvador's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Aguascalientes, Ags.
    Posts
    471

    Name
    Salvador Jimenez
    Forum Username
    salvador

    Mexico

    Default Re: render output in red blue and green.

    If you are using the VRay VFB did you check on Clamp Color? Looks like it could be displaying in Unclampped Colors. Are you sure the channel displayed was RGB?

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Modelling over Photo Render not the same in Output Render
    By philip kelly in forum General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: September 10th, 2012, 01:57 PM
  2. Render output overide - Render elements??
    By Koper in forum 3ds Max
    Replies: 0
    Last Post: November 5th, 2008, 01:00 AM
  3. WXGA render output: why?
    By louis.cho in forum General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: April 10th, 2008, 12:55 PM
  4. green/blue screen footage
    By STRAT in forum General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: August 25th, 2007, 04:40 AM
  5. [hw to] soft render output
    By jassh in forum Cinema 4D
    Replies: 20
    Last Post: June 8th, 2004, 01:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts