alma Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 never mind...after all i was busy...tell you all about it : but now dont have much time for it : dont know for julijana , probably ... well , i realy dont know , its better to ask her , so i ll do ....... have to run now : well send me mail ! english ? uostalom nisi zaboravio bosanski , koliko ja ruski ! hamo ce poslati fotose , ali je vecina tokom rata spaljena ... vidjecemo , nesto od toga je i sacuvano , uglavnom arhivska gradja , izlozbene fotografije , ali sve je to sada u vlasnistvu vlade brcko disktrikta , pa sam malo skepticna ... mozda ipak zurim , pozdravi helenu , instaliraj mns ...... i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksey Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Nisam naravno! Pogledao sam ti one slike,po mom skromnom misljenju,prilicno su puste i asocijativne-moj savet:jos malo razmisli! Koristim neki drugi program mesto msn-a preko kog komuniciram,ajde videcemo! Mogla si doci i ovde!Malo sam razocaran,sto ides Juci,jer sad imam novo radno mesto,profitiram jednom recju.A slobodno vreme,izmisljali bi ga,zar ne?-a setila bi se i ruskog:ne mogu da poverujem da zaboravljas da imas i ove krvi u sebi!Sad se setih,Nina mi pisala kako su ti starog zadrzali na aerodromu u Frankfurtu,pod sumnjom da je ruski mafiozo:nisu krivo sumnjali,mislim mnogo! Daj mi Jucinu adresu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alma Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 nemas podloge da se ljutis , jer u bg idem radi pretraga i moguce operacije , u slucaju da aleksandar uspije srediti termin na klinici ... u sarajevu mozes da ides u turisticki obilazak doktora , dobijes desetak razlicitih dijagnoza , od toga da imas ovaj ili onaj poremecaj i to sev uobliceno u latinske nazive , do toga da ti nije nista , a konacan ishod je - zbunjen i itekako uplasen ! ma ne zelim o tome , muka mi , ionako tetka zove svaki treci dan , trosi telefon , pitanjima pijem li cajeve : da tetka pijem ..... danas je zvala da kaze da salje neke cokolade sto mi je kupila i da idem na aerodrom po njih1 idem tamo , moram , mozda cak i novembar , pa ponovo budem po ISO standardima , jer ... duga je to prica ....... a necu biti kod juce , jel ti sad bolje ( juca je dec prosle god napustila sa , dobila posao u amer ambasadi , trenutno kupuje stan u blizini ljubice , tetak enver joj pomaze ) - bicu kod envera adresa je : julijana@inecco.net e imam pitanje iz struke , vezano za neko stepeniste (zapravo tvoju uzu specijalnost - rekonstrukciju ).. ma bolje da te ne gnjavim ,posalcu ti mailom osnovu i neke presjeke i moj predlog ... interesuje me misljenje ! sta pricas za fotografije - nemas ti pojma - meni su fantasticne ! hamo misli isto ! al o ukusima ne treba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksey Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Nina je dosta pisala o tebi,Anis me udavio!Ti nista ne govoris,vec ovako saznajem od drugih-necu reci da sam ljut! Pricacu s Jucom,kad sredis taj termin,pobrinucu se da i ja tamo budem,u isto vreme kad i ti!Onda cemo zajedno u seher! Samo pucaj,ti ne znas gnjaviti-to je tvoj problem! Posalji osnove,ovih se dana dosadjujem na poslu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRAT Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 i'm so glad i'm fluent in russian Link to comment Share on other sites More sharing options...
alma Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 ma daj .... ne zamaraj se time ... nije toliko ozbiljno da dolazis , a tacno znam cime ti je anis nafilovao mozak : ti kao bigbrother , jedino dopires do mene , mogao bi uticati da promijenim misljenje ..... nije da nije tako , ima toga , ali to istovremeno znaci da misljenje drugih ne uvazavam , da ih bacam u sjenu , sto je daleko od toga ! da znas , juca ti je na poslu do 4 , podstanar je i nema comp kuci , pisi joj mail do isteka radnog vremena .... mi se cujemo ....... sutra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRAT Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 shall i start speaking in Welsh maybe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alma Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 sorry , strat! this is some kind of private conversation! hope that you dont mind ! and we dont comunicate in russian , although aleksey would like it for a change ... well if you understand bosnian language , maybe some other time ! anyway , i think we are done here , meaning at this conversation ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksey Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Strat,man,what can one do,she is the boss here! Next time we talk in russian! Kontam sta si htela da kazes onim instaliraj MSN! Ajde cucemo se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackb602 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 this is some kind of private conversation! How do you say "e-mail" in Bosnian? Jack Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksey Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 For Jack - What do you think how?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alma Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 aleksi....mislim da se bespotrebno zivciras......to su ipak samo amerikanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts