Jump to content

aleksey

alma
 Share

Recommended Posts

never mind...after all i was busy...tell you all about it : but now dont have much time for it : dont know for julijana , probably ... well , i realy dont know , its better to ask her , so i ll do ....... have to run now : well send me mail !

english ? uostalom nisi zaboravio bosanski , koliko ja ruski !

hamo ce poslati fotose , ali je vecina tokom rata spaljena ... vidjecemo , nesto od toga je i sacuvano , uglavnom arhivska gradja , izlozbene fotografije , ali sve je to sada u vlasnistvu vlade brcko disktrikta , pa sam malo skepticna ... mozda ipak

zurim , pozdravi helenu , instaliraj mns ...... i tako

Nisam naravno!

Pogledao sam ti one slike,po mom skromnom misljenju,prilicno su puste i asocijativne-moj savet:jos malo razmisli!

Koristim neki drugi program mesto msn-a preko kog komuniciram,ajde videcemo!

Mogla si doci i ovde!Malo sam razocaran,sto ides Juci,jer sad imam novo radno mesto,profitiram jednom recju.A slobodno vreme,izmisljali bi ga,zar ne?-a setila bi se i ruskog:ne mogu da poverujem da zaboravljas da imas i ove krvi u sebi!Sad se setih,Nina mi pisala kako su ti starog zadrzali na aerodromu u Frankfurtu,pod sumnjom da je ruski mafiozo:nisu krivo sumnjali,mislim mnogo!

Daj mi Jucinu adresu!

nemas podloge da se ljutis , jer u bg idem radi pretraga i moguce operacije , u slucaju da aleksandar uspije srediti termin na klinici ... u sarajevu mozes da ides u turisticki obilazak doktora , dobijes desetak razlicitih dijagnoza , od toga da imas ovaj ili onaj poremecaj i to sev uobliceno u latinske nazive , do toga da ti nije nista , a konacan ishod je - zbunjen i itekako uplasen ! ma ne zelim o tome , muka mi , ionako tetka zove svaki treci dan , trosi telefon , pitanjima pijem li cajeve : da tetka pijem ..... danas je zvala da kaze da salje neke cokolade sto mi je kupila i da idem na aerodrom po njih1 :)

idem tamo , moram , mozda cak i novembar , pa ponovo budem po ISO standardima , jer ... duga je to prica ....... a necu biti kod juce , jel ti sad bolje ( juca je dec prosle god napustila sa , dobila posao u amer ambasadi , trenutno kupuje stan u blizini ljubice , tetak enver joj pomaze ) - bicu kod envera

adresa je : julijana@inecco.net

e imam pitanje iz struke , vezano za neko stepeniste (zapravo tvoju uzu specijalnost - rekonstrukciju ).. ma bolje da te ne gnjavim ,posalcu ti mailom osnovu i neke presjeke i moj predlog ... interesuje me misljenje !

sta pricas za fotografije - nemas ti pojma - meni su fantasticne ! hamo misli isto ! al o ukusima ne treba ...

Nina je dosta pisala o tebi,Anis me udavio!Ti nista ne govoris,vec ovako saznajem od drugih-necu reci da sam ljut!

Pricacu s Jucom,kad sredis taj termin,pobrinucu se da i ja tamo budem,u isto vreme kad i ti!Onda cemo zajedno u seher!

Samo pucaj,ti ne znas gnjaviti-to je tvoj problem!

Posalji osnove,ovih se dana dosadjujem na poslu!

ma daj .... ne zamaraj se time ... nije toliko ozbiljno da dolazis , a tacno znam cime ti je anis nafilovao mozak : ti kao bigbrother , jedino dopires do mene , mogao bi uticati da promijenim misljenje ..... nije da nije tako , ima toga , ali to istovremeno znaci da misljenje drugih ne uvazavam , da ih bacam u sjenu , sto je daleko od toga !

da znas , juca ti je na poslu do 4 , podstanar je i nema comp kuci , pisi joj mail do isteka radnog vremena ....

mi se cujemo ....... sutra !

sorry , strat!

this is some kind of private conversation!

hope that you dont mind !

and we dont comunicate in russian , although aleksey would like it for a change ... well if you understand bosnian language , maybe some other time !

anyway , i think we are done here , meaning at this conversation !