Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vray render'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CGARCHITECT.COM
    • Forum Rules
  • MAIN FORUMS
    • General Discussions
    • Hardware and Technical Discussions
    • Off Topic
    • Pro Plan Members
  • VISUALIZATION GALLERIES
    • Architectural Visualization Gallery
    • Work in Progress (WIP)
  • SOFTWARE
    • 3ds Max
    • V-Ray
    • Other Renderers
    • Other Visualization Software
    • CAD Software
    • Post Production Software
    • VR/AR/MR/Real-Time
    • Vegetation
    • Color Management
  • MISCELLANEOUS
    • New Member Introductions
  • SITE FEEDBACK AND SUGGESTIONS
    • Comments and Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Display Name


Country

Found 6 results

  1. if i do regional render and do new regional render of other part on same render it doesnt match the old render same happens if i do network rendering wht can be the issue
  2. hey everyone ...im trying to render my exterior scene but render output is black screen. im using vray sun n vray physical camera..can anyone help me to fix this.
  3. Studio/Institution: study Genre: Commercial Interior Software: vray 1.5 and sketchup 7 Website: http://www.marcusmittee.com Description: Hi! My first challenge using vray with sketchup. Let me know what you think? render time 3hrs on my 2.5gb ram laptop website: http://www.marcusmitee.com
  4. I've just finished a semi-complex scene in 3ds Max 2010. I've created a nature corner into a garden with trees, plants, grass, rocks, path, walls, etc. Trees, plants, rocks and lighting products are converted to vrproxy. My 3ds Max turns off every time when the memory is to 1300M. I try to increase "dinamic" to 3000M. The same problem. I decreased "dinamic" to default 400M. The rendering is working but takes years to finished: 3 hours only for "light cache". Vray setup: HD 1024px Irradience - Low Light cache - 150 subdiv DMC & Mitchell-Netravali HSV Exponential VR system - 32 System: Windows Vista Intel Core 2 Quad CPU Q6600 Memory 2047 MB 32 bit Operating System If a do a rendering by layers it takes minutes to finished. More exactly, if I try to render only trees, or only grass, etc. it takes second or minutes. If I try to render all scene with all layers turned-on it takes days. Pls, help me, what to do?
  5. Studio/Institution: EFT Genre: Residential Interior Software: vray 1.5 and sketchup 7 Website: http://www.marcusmittee.com Description: Hi! My first challenge using vray with sketchup. Let me know what you think?
  6. This is starting to be irritating, and I thought that maybe you guys might have a solution for it. At school, the computers we use for rendering are Core 2 Duo's @ 2.4Ghz with 2g of Ram. We were using VIZ 2008 and MentalRay as the renderer. It was an intermediate graphics class, so some of our scenes were somewhat complex. I just got a new computer at home, which I thought was going to exceed the performance of the ones I used at school. It is a i7 quad core at 2.6Ghz and 6g of ram. I'm only running 32bit Vista ultimate so I know I can't use all the ram, but in the least I thought my performance would be better than that of schools. I'm also using Max2009 and Vray as my renderer, which I also expected to be more efficient than mental ray. The problem arrives that when i'm setting up even a rather normal scene, (attached) the buckets move extremely fast (2min for attached 800x600 example), but then it will just hard crash for no particular reason. At school, the buckets moved slow as molasses (sometimes taking students 12-15hr to complete a 1600x1200 rendering), but it had never hard crashed once on any of my projects nor my classmates. Is there some sort of setting that I am forgetting to check? I have plenty of time, so I don't mind the buckets taking longer, but it's frustrating to come back to see my rendering be almost done and then crash to the desktop. In the scene, I have a displacement map on the grass closest to the camera, and a few lampposts and benches. I haven't even added my building, nor the trees. Max counts the faces at 35229 ( Thanks for your help! ps. I also failed to mention that at school we had some generic Radeon card, and I am running a Radeon 4890. The memory has also passed memchecks and I can run new video games with ease, so i'm fairly certain that they are not corrupt.
×
×
  • Create New...